Monday, November 24, 2014

BACA KOMIK ONLINE FULL COLOR THE ZOMBIE HUNTERS

Untuk peminat-peminat komik full color,ni ada lagi satu link untuk korang redah.Komik ni berkisar tentang sekumpulan remaja dan zombie yang mengganas di sebuah pekan.Seperti biasa,ia berbahasa inggeris.Jalan cerita bagus,mang syok...Jom terjah...


THE ZOMBIE HUNTERS


BACA KAT SINI,
http://www.thezombiehunters.com/index.php?strip_id=2

BACA KOMIK ONLINE ONE PIECE FULL DIGITAL COLORED / READ ONLINE COMIC ONE PIECE FULL DIGITAL COLORED

Pada korang yang tercari-cari kat mana nak baca komik One Piece full color,OK ni ada link untuk korang baca sepuas-puasnya.Mungkin selama ni korang dah jemu baca komik one piece kaler itam putih.Baca komik ada kaler ni lain sikit nikmat nya..Tapi sebelum tu,pada yang tak tau berbahasa inggeris,kena ar belajar dulu..Sebab komik ni dalam bahasa inggeris...Hua hua hua























klik kat sini untuk baca,

http://mangadoom.co/One-Piece-Digital-Colored-Comics/1/