Friday, August 29, 2014

MAKHLUK MISTERI DI SAMARA / TENGOK DULU BARU KOMEN

Benda apa kah ini.Adakah sejenis haiwan?Hantu atau pun makhluk asing?Korang perati dengan teliti,ia keluar dari kawasan semak dan terus melompat kedinding dan kemudian memanjatnya sampai ke puncak bangunan.Aku pun pelik.Nak kata penipuan,macam real la sangat.Nak kata petikan dari filem,tak pernah lak tengok.Video ni telah dialih format kepada fail gif untuk memudahkan kita melihatnya berulang kali.Diambil dari video"something crawling on the wall of the house on Samara"

nak real lagi klik link youtube kat bawah untuk tengok video.

Found from this video titled “something crawling on the walls of the houses on Samara”